fredag 24 augusti 2007

Snabba fredags-puckar

Feedburner som 2007 köptes av Google är en bra tjänst för att hantera sina feeds. Idag tycks det dock som att det strular rejält. Många användare rapporterar på forumet att alla deras statistik är borta, dvs de som hade 150 läsare står idag på 0. Jag upptäckte det hela när jag loggade in i morse och hoppas verkligen att allt löser sig inom kort och blev lättad när jag såg att det inte bara var jag... Själva utskicken verkar inte beröras. ------------> UPPDATERNING: Nu funkar det! Lägg till mig till dina feeds så lovar jag försöka bjussa på bra läsning.

Kunskap är makt. Här är en lista på 30 böcker som SeedCamp-gänget (det nya europeiska VC-stöttade entreprenörskapsprogrammet) tycker man ska ha läst! Now, do your homework! Deras blogg är förresten obligatorisk läsning.

Stanford har en lista på informativa podcasts från events där. Varför inte lyssna i mobilen eller ipoden nästa träningspass!

Till sist, en ruggigt skarp kille är Luis von Ahn som förutom fått Carnegie Mellons geni-stipendium, tagit fram CAPTCHAs (ni vet dom där böjda bokstäverna man fyller i när man signar upp sig på saker på nätet) och jobbar med ESP-game-projektet. Bonusfråga: Vad är CAPTCHA en förkortning för? :) Esan tipsade om en presentation med honom som handlar om crowd-sourcegrejer som man kan se här:
TREVLIG HELG!

1 kommentar:

Bo sa...

Hatar CAPTCHA, not user friendly - at all.

 
Clicky Web Analytics