måndag 1 oktober 2007

Kindo får uppmärksamhet

I fredags skrev alltid läsvärda Emerge om Kindo! Kul att se att vår sajt börjar få uppmärksamhet fast att vi egentligen fortfarande är i smygläge! Blogginlägget är en god analys och överblick över olika släktforskningssajter samt slutar med att säga att potentialen för Kindo bedöms vara enorm. :)

Om jag kan skjuta till några ord till blogginlägget är det att många släktforskare naturligtvis kommer att använda och älska Kindo. Dock så har vi mer ett fokus på nuet snarare än historia. Naturligtvis finns det plats för de släktingar som inte längre är med oss i vårt familjeträd, men de som levde på 1800-talet kommer sen inte att logga in på sajten. Vi tror på interaktion och då är ett horisontellt familjeträd nästan alltid mer intressant än ett vertikalt, eller?

Det jag också vill tillägga är hur Kindo pratar med alla användare på sitt lokala språk. Nej, alla i världen är inte amerikaner. När sajter som Facebook först NU pratar om att de ska ha lokala versioner har detta alltid varit en självklarhet för oss. Läs mer om Kindo, familjeträd, språkfrågor mm på Kindo-bloggen och bolla feedback med oss! Vill du testa Kindo, skriv upp dig här!

Inga kommentarer:

 
Clicky Web Analytics