måndag 30 juni 2008

Kindo på Intruders, The Guardian och TDC

Försöker låta bli att skriva så mycket om Kindo här men ibland är det svårt att låta bli. :) Senaste veckan har vi inte bara lanserat sajten på danska, norska och hindi - vi har även fått uppmärksamhet från flera spännande håll:

  • På senaste Open Coffee blev Gareth haffad av Webb-tv-kanalen Intruders och gav en öppenhjärtig intervju där han gick på djupet på saker som affärsmodell, strategier för användartillväxt etc. HÄR finns den!
  • Danska telekomjätten TDC har en portal för sina bredbandskunder. Förra veckan var temat släktforskning och man uppmärksammar där hur vi just har lanserat på danska med uppmaningen "Bygg ditt stamtrae samman med familjen".

När andra tar semester jobbar vi nu därför dubbelt så hårt med att skapa det bästa nätverket för familjer i Sverige och runtom i hela världen!

2 kommentarer:

Sara sa...

Vad roligt att det går bra för Kindo!
Hoppas allt är bra med dig i London, höll på att bli att jag skulle fara dit i augusti, men planerna är tyvärr ombokade.

Ha det gött Martin!

Martin sa...

Åh tack Sara! Tror att hela bloggosfären drog en lättnadens suck när du valde göra entré igen. :) PR-trick för att skapa uppmärksamhet eller livsleda?

 
Clicky Web Analytics