söndag 1 juni 2008

Lunchläsning en måndag

"Jag är övertygad om att det är skala i teknik och kundbas som kommer etablera en hållbar branschstruktur. Det finns visst något budistiskt ordspråk som lyder ungefär "Allt vatten rinner ner i havet". Jag tror att vi kommer att få se denna typ av tyngdlagar ta ut sin rätt också inom den lilla online dating branschen."

Förresten - kika på hans coola Googlemap-widget till vänster på bloggen där man kan se exakt var han är geografiskt via en gps-tagg i Blackberryn! :)

  • Olle Wästberg har ett nyhetsbrev där han rapporterar från USA. I senaste upplagan ger han ett boktips. För de som nu planerar sin läsning och bokinköp för sommaren och semestern med gigantiska listor kan därför detta vara intressant:
"En enda bok. Om man i sommar ska läsa en enda bok om världspolitiken och USA:s framtid roll tycker jag det är The Post American World av Newsweeks chefredaktör Fareed Zakaria. [..] Zakaria pekar på "a seismic power shift" bort från USA:s dominans till en värld med nya starka maktcentra, främst i Asien. http://tinyurl.com/5odf83".

Inga kommentarer:

 
Clicky Web Analytics