onsdag 14 januari 2009

Nominerad + Daytona Sessions

Hur ser man till att en rejäl hoper bloggare skriver om ett kommande event - jo man skapar en tävling som knyter an till deras självintresse och så är bollen i rullning. Så måste snacket ha gått på byrån Daytona innan man utlyste YABA-priset (yet another blog award) - en tävling för att kora Sveriges webb-bloggar i olika kategorier.

Jag skulle avfärda det hela som ett sött marknadsföringstrick ifall det inte vore för att de hade den goda smaken att nominera undertecknad. :) Se därför till att bums gå in på den här länken och rösta på Martin Spanar i kategorin "Trender och Webbtjänster" :)

Nåja.. nu finns massor av andra bra bloggar där att välja mellan som är mkt mera värda att vinna.... så det skulle säga mer om priset än om den här bloggen ifall jag låg på övre halvan. (en vag parafrasering på Groucho Marx där....) En kul grej iaf, samt att gårdagen var "all time high" för min rss-statistik efter en dip sen i höstas. Tack ni som läser! Kul att se även hur kommentarerna blir fler och fler - interaktion äger.

Förresten, så var det eventet ja: Alla borde naturligtvis boka in 12/2 på fina Rival i almanackan då Daytona Sessions 2 kommer att hållas. Gratis anmälan, föredrag samt mingel. Jag kunde inte närvara förra gången, men det lär ha varit en bra tillställning och nu är jag anmäld sen nån månad. Hoppas vi ses där!

2 kommentarer:

Johan Rhodin sa...

Japp, har nu röstat :-)
Är också anmäld sedan ett tag tillbaka, hoppas att det inte är något obligatoriskt på univ så bokar jag en biljett upp till Sthlm

Martin sa...

Roligt - då ses vi förmodligen där!

 
Clicky Web Analytics