söndag 21 september 2008

Veckans....

Nya bloggare: Sergey Brin som bloggar om livet utanför Google, samt Ian Wachtmeister (här blandar vi högt och lågt) som tycker finanskrisen är ett bra tillfälle att fatta pennan och berätta hur saker ligger till.

Skivsläpp: Timbuktu släpper sin nya singel, en slags hyllning till Sverige tillsammans med Dregen, direkt på ThePirateBay. De senare kan säkert må bra av lite bra positiv PR efter senaste Arboga-debatten som givit onödiga törnar. Timbuktu som är stor nog att tjäna rejäla pengar på sina spelningar har råd att bjussa på en sån här grej och verkar sen tidigare positiv till fildelning: "Man kan inte uppfinna hjulet och sedan säga att alla ska gå". Här kommenterar bloggen Opassande. Svensk Hiphop kan man annars diskutera på forumet Whoa.

Spellista: För ett par veckor sedan gäspade jag mig igenom Apples dragning på presskonferensen - men måste medge att jag blivit såld på nya Itunes 8 och framför allt funktionen Genius som ger sköna spellistor liknandes den låt man väljer. Perfekt för hitta nya favoriter i en för stor olyssnad mp3-hög eller för festen. Bättre matchningar än jag förväntade!

2 kommentarer:

lukas sa...

martin, just wanted to congrat you guys on the acquire by myheritage and looking forward to what's coming from now on.

all the best
lukas (seedcamp)

martin sa...

Thanks mate!

 
Clicky Web Analytics