fredag 16 maj 2008

Utse Sveriges bästa podcast!

Tänk hur våra medievanor har ändrats till det bättre! När något program på ändå sköna Sverige Radio ibland känns för vinklat eller banalt loggar vi in på BBC och strömmar från deras webb för en mer nyanserad analys, när vi står på löpbandet på morgonen lyssnar vi igenom rapporterna från nattens primärval i USA från någon kanal därborta, eller får finansnytt från Bloomberg-morning updates och från varsomhelst i världen kan man synka sin iPhone eller iPod med Rapport eller Sportnytt och se på tunnelbanan.

Men ännu bättre - Tekniken tillåter ju att vem som helst producerar och sänder sitt material. Allt som behövs är en idé och framåtanda och entusiaster är det som bygger världen! - Det är för att hylla dessa som Daytona nu för tredje året med hjälp av oss ska utse årets podcast. Öppna nomineringar har pågått under ett par veckor och nu är det dags för omröstning. Som tur är finns det flera olika kategorier. Mina röster går till:

In och rösta med er samt trevlig helg!

1 kommentar:

Pontus Ekenberg sa...

Hejsan, jag hittar inte någon mail-adress eller liknande på din sida men skulle vilja kontakta dig angående ett samarbetsförslag.

Kontakta mig genom:

http://web20.se/pages/contact

 
Clicky Web Analytics