tisdag 8 juli 2008

Moo släpper business cards

Alla som har varit på mingel-event senaste åren har väl fått dom där små visitkorten som sticker ut med sin design och unicitet. London-startupen Moo som givit hela Europa sina Moo-minicards utökar nu produktlinjen och släpper den efterlängtade nyheten Business-cards.

Som vanligt skräddarsyr man korten genom att ladda upp individuella foton till varje kort (eller samma bild till flera). Skillnaden är att korten kommer i traditionell storlek (alltså inte som detta till vänster) och finns i versionerna miljövänligt papper eller normalt. Nytt är också etuit de levereras med, två sidor i färg och att man beställer (för närvarande) i batcher om 50 kort. Priset? 50 Business cards - £10,99 jämfört med 100 Moo mini - £9,99. Tack för det Moo!

Alla som vill ha idéer till viral marknadsföring
kan förresten ta och kasta ett getöga på Moos Youtube-succéer med en katt som visats 3m ggr. Underbart varumärkesbyggande!

  • Förresten - är ni i London imorn - skynda er att anmäla er till Firefox 3 releaseparty med bla öppen bar och Guiness-rekordbokstillkännagivande.

Inga kommentarer:

 
Clicky Web Analytics