tisdag 23 juni 2009

Tre sommartips - Wired, P1 Sommar, Webmasterradio

Så fort solen skiner verkar mailströmmen i inboxen avta märkbart. Nåväl, det vankas snart semester så här kommer några sommartips:

  • I hängmattan: Wired kommer med långa artiklar som man gärna skriver ut och läser flera gånger eller köper då och då. Nu senast Great Wall of Facebook - om monetarisering av sociala nätverk, dragkampen med Google om search och den svåra knäckfrågan att lyckas med brand advertising samt allmän läsvärd Facebookiana.
  • I bilen med sällskap: Och ja. P1 Sommar är ju enligt många faktiskt definitionen av sommar. Lyssna exempelvis på en av våra stora entreprenörer Ingvar Kamprad i första programmet. Väldigt i tiden kan vi även spela in vårt egna program på nya tjänsten Jag sommarpratar. Själv nöjer jag mig med en blogg :)
  • I Ipoden när du står och målar på stegen (förmodligen för nördigt för vännerna i bilen): Ifall man inte kan få nog av podcasts finns på Webmasterradio hur många som helst i olika kategorier (SEO, Digital Marketing, Affiliate etc) att lyssna på.
Nu ska jag dra mig tillbaks med Winston Churchills "Min ungdom". Vad konsumerar du i sommar förutom jordgubbar och halstrad abborre...? Skriv en kommentar!

1 kommentar:

johan rhodin sa...

Finns även en facebookgrupp "Sommar i P1" som kan vara värd att kolla upp :-)

Tack för senast!
Hälsningar från Odessa

 
Clicky Web Analytics