onsdag 7 maj 2008

Mjukvara.se - Antivirus och brandväggar på svenska

Mjukvara.se slår idag upp dörrarna för sin sajt! Det lokala alternativet till Download.com vill grundaren Christian Rudolf att sajten ska bli.

Många persondatorer levereras redan idag med förinstallerade skyddsprogram men när prenumerationen går ut efter ett år och man går ut på Google för att söka mer information är det idag inte så lätt om man inte känner sig hemma i datorvärlden. En annan har ett problem på sin dator som blivit seg och sirapsslö. Man söker på nätet men vet knappt om den där exe-filen nån rekommenderar på ett forum ska göra mer skada än nytta. Tanken är alltså att det finns ett enormt behov av en kunskapsbas för mjukvara och särskilt säkerhetsprogram såsom antivirus och brandväggar på svenska -

Välskrivna recensioner
anger tonen och betrodda rekommendationer bli vår machete för rensa ut i den djungel som säkerhetsprogram kan vara. Videoklipp som demonstrationer på sajten är ett pedagogiskt nytänk till hjälpmedel.

Med det som jag tror är ett stort behov av vägledning och överblick, engagemanget i projektey samt Christians skarpa SEO-kunskaper ska det här bli spännande att följa. Vem kan inte känna sympati förresten för någon som pratar om grötkapital - havregrynsgröt tills det kommer ut ur öronen - tills affärsmodellen är på plats. Schysst domän förresten.


Inga kommentarer:

 
Clicky Web Analytics