måndag 7 september 2009

24hour Sörmland

Medan uppladdningarna fortsätter inför andra omgången av 24hbc på Hasseludden i oktober, närmar sig ännu snabbare den sörmländska varianten 24hour Sörmland. Eventet som är inspirerat av Teds (spana in nya Blogipedia) idé arrangeras av tre sörmländska institutioner för innovation och nyföretagande och hålls i Eskilstuna den 25-26/9.

(En liknande grej var planerad i maj men nu ska det verkligen bli av.) Arrangörerna kan hjälpa intresserade som söker lagkamrater och trots att anmälningtiden är ute kan du förhoppningvis fortfarande höra av dig till och vara med i ett av de 10 lagen, speciellt om du är haj på kodning, ett krav är att en person i varje lag bor eller arbetar i länet Södermanland. Jag kan bara hoppas för deltagarnas skull att känslan blir lika härlig som på Hasseludden (bilder från härliga då) för det var något alldeles! Pga hög arbetsbelastning är det tveksamt om jag kan delta på något av ovanstående, men hoppas på få hälsa på iaf och se hur det går för er andra :)

1 kommentar:

Josephine sa...

Ja och som föredetta sörmlänning så tycker jag att det är extra kul!

Håller med dig Martin, hoppas att det blir samma anda som på tidigare 24hbc, var inte själv med men var på efterfesten och såg alla presentationer, grymt!!

 
Clicky Web Analytics