onsdag 5 augusti 2009

Moyume blir ännu mer socialt med Facebook-integration

Det här är en miljövänlig bloggpost - dvs en som jag delvis har återanvänt från ett annat ställe. :) Den söta mobil/webbtjänsten Moyume - (More of you and me) som jag är med bygger upp tillsammans med Poppe från Disruptive och John har nu nämligen gjort den sociala delningen av bilder ännu bättre.

Sedan tidigare kan ju dina Moyume-bilder som du tar från mobilen visas i en widget på din blogg (se till här höger hur det ser ut) och skickas till dina vänners desktop-klient. Man kan även distribuera bilder som strömmar direkt till kompisar på Bloggy, Twitter eller exportera till Flickr.

Nu under de sista skälvande semesterdagarna har vi glädjen att kunna tillkännage att det nu även går att dela bilder direkt till kompisar på Facebook. Det är ett naturligt steg i vår strävan att hjälpa dig dela bilder som du tagit från mobilen och sen i ögonblicket visa dem precis som du vill för dina vänner.


Hur gör man då? Jo, det är lika enkelt som 1-2-3:

1. Hitta din personliga uppladdningsadress på Facebook för bilder. Den hittar du genom att klicka på Mobile längst ner i din profil. Kopiera adressen som står där efter "Upload Photos via Email".

2. Gå in på Moyume, klicka på Profile och kopiera in adressen i fältet "Picture forwarding and cross posting" och spara.

3. Nu kommer dina bilder att automatiskt att skickas till ditt Facebook-konto så dina vänner kan se dem och kommentera. Använder dina vänner istället Moyumes desktopklient kan de även kommentera via gratis-sms direkt till din mobil.

  • Bli medlem på Moyume - det är klart att dina kompisar ska få se när du fiskar krabbor i Bohuslän. :)

Inga kommentarer:

 
Clicky Web Analytics